محصولات مرتبط
گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A31 ظرفیت 8GB RAM / 128GB
طراحی و ساخت :
ابعاد این محصول میان رده از شرکت بزرگ سامسونگ، 73.1 × 8.6 × 159.3 میلی متر است که در نوع خود یک تلفن همراه خوش دست با ضخامت بسیار کم است. از نمای جلو، یک نمایشگر از جنس شیشه، یک دوربین سلفی و بلندگو قابل مشاهده می باشد و قسمت پشتی A31 را قابی زیبا از جنس پلاستیک سخت و با کیفیت به همراه دوربین ها در بر گرفته است.
قسمت راست محصول 3 دکمه جایگذاری شده است که دو دکمه مخصوص کم و زیاد کردن صدا و یک دکمه نیز مخصوص روشن و خاموش کردن صفحه ی نمایش می باشد.
قسمت بالایی، محل جایگذاری میکروفون کمکی، سمت چپ محل پانچ سیم کارت نانو 4G و در نهایت میکروفون، اسپیکر، ورودی جک 3.5 میلی متری صدا و ورودی شارژر در قسمت پایین A31 گنجانده شده است.
مجموعه ی این طراحی، وزنی معادل 185 گرم را برای این گوشی رقم زده است که بسیار ایده آل برای یک گوشی خوش دست و سبک می باشد.
صفحه نمایش :
بر هیچکس پوشیده نیست که کمپانی سامسونگ، قدرتمندترین برند در عرصه ی تولید نمایشگر است. صفحه ی نمایشی که سامسونگ برای تلفن همراه Galaxy A31 در نظر گرفته است، از نوع Super AMOLED و به اندازه ی 6.4 اینچ و قدرت تاچ بالا می باشد. رزولوشن این صفحه ی نمایش بزرگ و باکیفیت 1080x2400 پیکسل بوده که توسط Corning Gorilla Glass 3 محافظت می شود. نسبت صفحه نمایش به بدنه 84.9% می باشد که با احتساب این نسبت، حاشیه ی کمی را در اطراف صفحه ی نمایش شاهد هستیم.
مشخصات سخت افزاری / نرم افزاری :
چیپست بکار رفته در سامسونگ گلکسی A31، تراشه ی Mediatek MT6768 Helio P65 (12nm) می باشد که یک تراشه ی میان رده ی خوش قیمت در انواع گوشی های هوشمند است. مدیاتک Helio P65 پیشرفتهای قابل توجهی داشته که از جمله آنها میتوان به پشتیبانی از دوربین تا 48 مگاپیکسلی و تواناییهای هوش مصنوعی اشاره کرد. همچنین این چیپست می تواند تجربه بهتری را از بازی کردن برای کاربران به ارمغان بیاورد. هلیو P65 به هشت هسته پردازشی مجهز شده است. این هشت هسته از یک جفت هسته مبتنی بر کورتکس A75 با کلاک 2 گیگاهرتز در کنار 6 هسته کورتکس A55 با کلاک 1.7 گیگاهرتز تشکیل شده است.
وظیفه پردازشهای گرافیکی در این چیپست را Mali-G52 MC2 بر عهده دارد. حداکثر توان پردازشی این پردازشگر گرافیکی 820 مگاهرتز است. استفاده از این پردازنده ی گرافیکی در کنار رم 8 گیگابایتی، توان بالایی در اجرای نرم افزارهای گرافیکی و همینطور بازی ها دارد و نگرانی از بابت هنگ کردن دستگاه هنگام انجام عملیات سنگین برای کاربر باقی نمی گذارد. 128 گیگابایت ظرفیت به حافظه ی داخلی A31 اختصاص داده شده که عدد قابل قبولی است؛ با این حال کاربر می تواند این فضا را با جایگذاری یک کارت حافظه ی microSD افزایش دهد.
این سخت افزار توسط سیستم عامل اندروید نسخه ی 10.0 با پوسته ی One UI 2.5 تقویت شده است که جدیدترین نسخه ی این سیستم عامل می باشد.
دوربین :
ثبت لحظاتی که با عزیزان خود داریم، همواره یکی از مهمترین دغدغه های ما بوده است. اما خیلی اوقات عکس ها بواسطه ی محدودیت چه در ثبت وسعت فضا و چه از لحاظ وضوح و کیفیت، راضی کننده نبوده و حس بودن در آن محیط را القا نمی کند. Galaxy A31 با داشتن 4 دوربین پشت قوی و یک دوربین سلفی، تقریباً توانسته تمام توقعات را برآورده کند؛ چرا که هر دوربین وظیفه ی خاص خود را بر عهده داشته که به تفکیک توضیح خواهیم داد:
دوربین 48 مگاپیکسلی / f 2.0 : دوربین اصلی می باشد. این دوربین، بصورت Wide تا شعاع 81 درجه عکسبرداری انجام می دهد که مخصوص ثبت تصاویر با کیفیت بسیار بالا در نمای باز است.
دوربین 8 مگاپیکسلی / f 2.2 : این دوربین، بصورت Ultra Wide تا شعاع 123 درجه عکسبرداری انجام می دهد که مخصوص ثبت تصاویر با کیفیت در نمای بسیار باز است و از طریق آن شما هیچ وسعت فضایی را از دست نخواهید داد.
نکته : در دو تصویر بالا تفاوت Wide و Ultra Wide به خوبی نمایش داده شده است.
دوربین 5 مگاپیکسلی / f 2.4 : این دوربین، بصورت macro عکسبرداری انجام می دهد که مخصوص ثبت تصاویر با کیفیت بسیار بالا در نمای بسیار نزدیک است تا بتوانید تصاویر را با جزییات ذخیره سازی کنید.
دوربین 5 مگاپیکسلی / f 2.4 : این دوربین، بصورت Depth عکسبرداری انجام می دهد که مخصوص ثبت تصاویر با در نظر گرفتن عمق میدان است. در عکس زیر تفاوت دو عکس با فعال و غیر فعال بودن فوکوس را به وضوح مشاهده می کنید.
نکته : فاکتور f، در واقع اندازه ی دیافراگم دوربین است که هر چه عدد جلوی f بزرگتر شود، دیافراگم ریزتر می شود.
دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی / f 2.2 : مخصوص ثبت تصاویر بصورت سلفی و Wide می باشد.
کلیه ی دوربین های پشت، مجهز به LED Flash بوده و توانایی ثبت تصاویر بصورت HDR و پانوراما را داشته و همینطور دارای قابلیت فیلم برداری با کیفیت 1080p@30fps را دارند.
سنسورها :
سنسور GPS و قطب نما : دو سنسور کارآمد که موقعیت مکانی شما را به خوبی نمایش می دهد و توسط آنها می توانید از نرم افزارهای مسیر یابی استفاده نمایید. GPS این گوشی هوشمند، تقویت شده توسط A-GPS، GLONASS، GALILEO و BDS می باشد.
سنسور NFC : بدون تردید واژه NFC یا ان اف سی به گوشی شما خورده است و میدانید که یکی از قابلیتهای اتصالی گوشیهای هوشمند محسوب میشود. واژه NFC مخفف عبارت Near Field Communication است که در زبان فارسی به آن “ارتباط حوزه نزدیک” گفته میشود. NFC یک قابلیت ارتباطی است که دستگاه های موبایلی را در شرایطی که نزدیک به یکدیگر باشند، قادر به رد و بدل اطلاعات میکند.
سنسور تشخیص اثر انگشت : بر خلاف بسیاری از مدل های سامسونگ که محل مشخصی روی دکمه ی هوم یا پشت دستگاه برای تشخیص اثر انگشت تعبیه می شود، حسگر اثر انگشت A31 بطور هوشمندانه ای در قسمت پایین صفحه نمایش و در دل آن گنجانده شده است.
سنسور شتاب سنج : این سنسور با کمک GPS می تواند مسافت طی شده و یا سرعت را اندازه گیری نماید. همچنین برای اندازه گیری میزان کالری مصرف شده و سایر پارامترهای مسافتی-سرعتی هنگام انجام فعالیت ورزشی کاربرد دارد.
سنسور ژیروسکوپ : (Gyroscope) برای درک جهت قرارگیری گوشی به شتابسنج کمک میکند. این حسگر دقت گوشی را بالاتر می برد تا مثلا عکسهای ۳۶۰ درجه تا حد ممکن زیبا و جذاب شوند. هر وقت که مشغول یک بازی رانندگی با موبایلتان هستید و برای کنترل فرمان جهت گوشی را تغییر میدهید، به جای شتابسنج، این ژیروسکوپ است که وارد عمل میشود. به این دلیل که فقط تکانهای کوچکی به گوشی داده میشود و گجت واقعا حرکتی در فضا ندارد.
سنسور Proximity : این حسگر ، نزدیک شدن اشیاء را تشخیص می دهد و بدون تماس فیزیکی و تنها با نزدیک بودن اشیاء سنسور فعال می شود و عکس العمل نشان می دهد. در گوشی های موبایل این حسگر در قسمت بالای نمایشگر و در کنار بلندگو جاسازی شده است و یکی از مهمترین کارایی های آن خاموش کردن صفحه نمایش در هنگام مکالمه است. از جمله بزرگترین مزیت های این عمل این است که هنگام خاموش بودن صفحه نمایش گوشی در موقع مکالمه، از لمس ناخواسته تنظیمات در گوشی جلوگیری می شود و در نتیجه هیچ عملی صورت نخواهد گرفت. البته از دیگر مزیت های آن می توان به صرفه جویی در مصرف انرژی اشاره کرد، بخصوص در گوشی های با نمایشگر بزرگ که سهم زیادی از انرژی باتری را به خود اختصاص می دهند این مساله بسیار حائز اهمیت است. لذا با خاموش بودن صفحه نمایش در زمان مکالمه باتری کمتری مصرف خواهد شد و عمر باتری بالاتر خواهد رفت. گفتنی است کاربرد این سنسور در گوشی ها تنها به خاموش شدن نمایشگر در حین تماس ختم نمی شود. مثلا در هنگام تماس اگر گوشتان بر روی صدا باشد با تغییر حالت گوشی و قرار دادن نمایشگر به سمت پایین، دستگاه بر روی حالت سایلنت و یا سکوت قرار می گیرد و صدایی پخش نمی شود. همچنین این سنسور با اندازهگیری نور محیط قابلیت کم و زیاد کردن نور دستگاه و صرفه جویی هرچه بیشتر در مصرف باتری را دارد.
در تصویر زیر بطور کامل محل قرارگیری سنسورها، میکروفون ها، اسپیکر، دکمه ها و ... نمایش داده شده است.
باتری و منبع تغذیه :
یکی از نقاط قوت Galaxy A31، باتری این گوشی هوشمند است. این باتری لیتیوم یونی، دارای ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعت بوده این باتری توانایی شارژ سریع تا 15 وات را از طریق درگاه Type-C داراست و آداپتور داخل پکینگ نیز از نوع Fast Charge می باشد.
دیدگاه خود را بنویسید