محصولات مرتبط
گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A55 5G دو سیم کارت / ظرفیت 128 گیگابایت/ رم 8 گیگابایت
گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A35 5G دو سیم کارت / ظرفیت 256 گیگابایت/ رم 8 گیگابایت
گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A03s ظرفیت 4GB RAM / 64GB
مشخصات کلی گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A03s چیست؟
1) طراحی و ساخت
ابعاد این محصول میانرده از شرکت بزرگ سامسونگ، 164.2 x 75.9 x 9.1 میلی متر است که در نوع خود یک تلفن همراه خوشدست با ضخامت بسیار کم است.
از نمای جلو، یک نمایشگر از جنس شیشه، یک دوربین سلفی و بلندگو قابل مشاهده میباشد و قسمت پشتی A03s را قابی زیبا از جنس پلاستیک سخت و باکیفیت به همراه دوربینها در بر گرفته است.
قسمت راست محصول 3 دکمه جایگذاری شده است که دو دکمه مخصوص کم و زیاد کردن صدا و یک دکمه نیز مخصوص روشن و خاموش کردن صفحهی نمایش میباشد.
قسمت بالایی، محل جایگذاری میکروفون کمکی، سمت چپ محل پانچ سیم کارت نانو 4G و در نهایت میکروفون، اسپیکر، ورودی جک 3.5 میلیمتری صدا و ورودی شارژر در قسمت پایین A03s گنجانده شده است.
مجموعهی این طراحی، وزنی معادل 196 گرم را برای این گوشی رقم زده است که بسیار ایدهآل برای یک گوشی خوشدست و سبک میباشد.
2) مشخصات صفحه نمایش
بر هیچکس پوشیده نیست که کمپانی سامسونگ، قدرتمندترین برند در عرصهی تولید نمایشگر است.
صفحهی نمایشی که سامسونگ برای تلفن همراه Galaxy A03s در نظر گرفته است، از نوع IPS LCD و به اندازهی 6.5 اینچ و قدرت تاچ بالا میباشد.
رزولوشن این صفحهی نمایش بزرگ و باکیفیت 720×1600 پیکسل بوده که توسط Corning Gorilla Glass 3 محافظت میشود.
نسبت صفحه نمایش به بدنه 81.8% میباشد که با احتساب این نسبت، حاشیهی کمی را در اطراف صفحهی نمایش شاهد هستیم.
3) مشخصات سختافزاری / نرمافزاری
چیپست به کار رفته در سامسونگ گلکسی A02s، تراشهی میانرده رو به بالای MediaTek MT6765 Helio P35 (12nm) میباشد که با توجه به جذابیتهای فراوان خود میتواند گزینهای ایدهآل برای گوشیهایی که میخواهند ارتباط 4G را در سراسر دنیا با حذف نویز هوشمند و گیمینگ سطح بالا ارائه دهند، باشد.
پردازندهی مرکزی (CPU) آن، 8 هستهای از نوع Cortex-A53 است که فرکانس تمام آنها روی 2.3 گیگاهرتز قفل شدهاند.
استفاده از این پردازندهی گرافیکی PowerVR GE8320، در کنار CPU قدرتمند و رم 4 گیگابایتی، توان قابل قبولی در اجرای نرمافزارهای گرافیکی و همینطور بازیها دارد. 64 گیگابایت ظرفیت به حافظهی داخلی A03s اختصاص داده شده که عدد قابل قبولی است؛ با این حال کاربر میتواند این فضا را با جایگذاری یک کارت حافظهی microSD تا 1 ترابایت افزایش دهد.
این سختافزار توسط سیستم عامل اندروید نسخهی 11.0 تقویت شده است و مجهز به رابط کاربری One UI Core می باشد.
4) مشخصات دوربین
ثبت لحظاتی که با عزیزان خود داریم، همواره یکی از مهمترین دغدغههای ما بوده است. اما خیلی اوقات عکسها به واسطهی محدودیت چه در ثبت وسعت فضا و چه از لحاظ وضوح و کیفیت، راضی کننده نبوده و حس بودن در آن محیط را القا نمیکند.
Galaxy A03s با داشتن 3 دوربین پشت و یک دوربین سلفی، برای ثبت این لحظات در نظر گرفته شده است:
دوربین 13 مگاپیکسلی / f 2.2: دوربین اصلی میباشد. این دوربین، به صورت Wide تا شعاع 81 درجه عکسبرداری انجام میدهد که مخصوص ثبت تصاویر در نمای باز است.
دوربین 2 مگاپیکسلی / f 2.4: این دوربین، به صورت macro عکسبرداری انجام میدهد که مخصوص ثبت تصاویر در نمای بسیار نزدیک است تا بتوانید تصاویر را با جزییات ذخیرهسازی کنید.
دوربین 2 مگاپیکسلی / f 2.4: این دوربین، به صورت Depth عکسبرداری انجام میدهد که مخصوص ثبت تصاویر با در نظر گرفتن عمق میدان است.
فوکوس روشن
فوکوس خاموش
دوربین سلفی 5 مگاپیکسلی / f 2.2: مخصوص ثبت تصاویر بصورت سلفی و Wide میباشد.
نکته : فاکتور f، در واقع اندازهی دیافراگم دوربین است که هر چه عدد جلوی f بزرگتر شود، دیافراگم ریزتر میشود.
کلیهی دوربینهای پشت، مجهز به LED Flash بوده و توانایی ثبت تصاویر بصورت HDR و پانوراما را داشته و همینطور قابلیت فیلمبرداری با کیفیت 1080p@30fps را نیز دارند.
5) باتری و منبع تغذیه
یکی از نقاط قوت Galaxy A03s، باتری این گوشی هوشمند است. این باتری لیتیوم پلیمری، دارای ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعت بوده که توانایی شارژ سریع تا 15 وات را از طریق درگاه Type-C داراست و آداپتور داخل پکینگ نیز از نوع Fast Charge میباشد.
سنسورهای موجود در این مدل چه عملیاتی انجام میدهند؟
1) سنسور شتاب سنج
این سنسور با کمک GPS میتواند مسافت طی شده و یا سرعت را اندازهگیری نماید. همچنین برای اندازهگیری میزان کالری مصرف شده و سایر پارامترهای مسافتی-سرعتی هنگام انجام فعالیت ورزشی کاربرد دارد.
2) سنسور Proximity
این حسگر، نزدیک شدن اشیاء را تشخیص میدهد و بدون تماس فیزیکی و تنها با نزدیک بودن اشیاء سنسور فعال میشود و عکس العمل نشان میدهد. در گوشیهای موبایل این حسگر در قسمت بالای نمایشگر و در کنار بلندگو جاسازی شده است و یکی از مهمترین کاراییهای آن خاموش کردن صفحه نمایش در هنگام مکالمه است.
از جمله بزرگترین مزیتهای این عمل این است که هنگام خاموش بودن صفحه نمایش گوشی در موقع مکالمه، از لمس ناخواسته تنظیمات در گوشی جلوگیری میشود و در نتیجه هیچ عملی صورت نخواهد گرفت.
البته از دیگر مزیتهای آن میتوان به صرفهجویی در مصرف انرژی اشاره کرد، به خصوص در گوشیهای با نمایشگر بزرگ که سهم زیادی از انرژی باتری را به خود اختصاص میدهند این مساله بسیار حائز اهمیت است. لذا با خاموش بودن صفحه نمایش در زمان مکالمه باتری کمتری مصرف خواهد شد و عمر باتری بالاتر خواهد رفت.
گفتنی است کاربرد این سنسور در گوشیها تنها به خاموش شدن نمایشگر در حین تماس ختم نمیشود. مثلا در هنگام تماس اگر گوشتان بر روی صدا باشد با تغییر حالت گوشی و قرار دادن نمایشگر به سمت پایین، دستگاه بر روی حالت سایلنت و یا سکوت قرار میگیرد و صدایی پخش نمیشود.
همچنین این سنسور با اندازهگیری نور محیط قابلیت کم و زیاد کردن نور دستگاه و صرفهجویی هر چه بیشتر در مصرف باتری را دارد.
دیدگاه خود را بنویسید