محصولات مرتبط
گوشی موبایل موتورولا مدل Moto G52 / ظرفیت 128 گیگابایت / رم 6 گیگابایت
مشخصات کلی گوشی موبایل موتورلا مدل Moto G52 چیست؟
1) طراحی و ساخت
ابعاد این گوشی هوشمند با 160,98 × 74,46 × 7,99 میلی متر و وزن 169 گرم، دارایی یک طراحی قابل قبول و خوش دست است.
از نمای جلو، یک نمایشگر از جنس شیشه، یک دوربین سلفی و بلندگو قابل مشاهده میباشد و قسمت پشتی G52 را قابی زیبا از جنس پلاستیک سخت و با کیفیت به همراه دوربینها در بر گرفته است.
قسمت راست دستگاه 3 دکمه جایگذاری شده که دو تا مخصوص کم و زیاد کردن صدا و یکی مخصوص روشن و خاموش کردن صفحهی نمایش و حسگر اثر انگشت است.
سمت چپ، درگاه سیم کارت به صورت هیبریدی قرار دارد که می شود از دو سیم کارت همزمان یا یک سیم کارت و یک میکرو اس دی استفاده کرد.
قسمت بالایی، محل جایگذاری میکروفون کمکی به همراه اسپیکر دوم دیده می شود و در نهایت میکروفون، اسپیکر، ورودی جک 3.5 میلیمتری صدا و ورودی شارژر تایپ سی در قسمت پایین G52 گنجانده شده است.
2) مشخصات صفحه نمایش
صفحهی نمایشی که موتورولا برای تلفن همراه Moto G52 در نظر گرفته است، از نوع OLED و به اندازهی 6.6 اینچ و تاچ بسیار حساس، رفرش ریت 90 هرتزی دارد.
رزولوشن این صفحهی نمایش بزرگ و با کیفیت 1080 x 2400 (FHD+) پیکسل بوده و نسبت صفحه نمایش به بدنه 86.9 درصد میباشد که با احتساب این نسبت، حاشیهی کمی را در اطراف صفحهی نمایش شاهد هستیم.
3) مشخصات سختافزاری / نرمافزاری
چیپست به کار رفته در موتورلا Moto G52، تراشهی قدرتمند Qualcomm Snapdragon 680 و پردازندهی مرکزی (CPU) آن، 8 هستهای میباشد.
بدون شک تراشههای کوالکام در بازار تلفنهای هوشمند کاملا خوب عمل میکنند. استفاده از این پردازندهی گرافیکی در کنار CPU خوب و رم 6 گیگابایتی، عملکرد قابل قبولی در اجرای نرمافزارهای گرافیکی و همینطور بازیها دارد و نگرانی از بابت هنگ کردن دستگاه هنگام انجام عملیات سنگین برای کاربر به حداقل میرسد.
128 گیگابایت ظرفیت به حافظهی داخلی G52 اختصاص داده شده که عدد نسبتا ایده آلی است؛ با این حال کاربر میتواند این فضا را با جایگذاری یک کارت حافظهی microSD تا یک ترابایت افزایش دهد.
4) مشخصات دوربین
ثبت لحظاتی که با عزیزان خود داریم، همواره یکی از مهمترین دغدغههای ما بوده است. اما خیلی اوقات عکسها به واسطهی محدودیت چه در ثبت وسعت فضا و چه از لحاظ وضوح و کیفیت، راضی کننده نبوده و حس بودن در آن محیط را القا نمیکند.
Moto G52 با داشتن 3 دوربین پشت و یک دوربین سلفی، تقریباً توانسته تمام توقعات را برآورده کند؛ چرا که هر دوربین وظیفهی خاص خود را بر عهده داشته که به تفکیک توضیح خواهیم داد:
- دوربین 50 مگاپیکسلی / f 1.8
دوربین اصلی میباشد. این دوربین، به صورت Main عکسبرداری انجام میدهد که مخصوص ثبت تصاویر با کیفیت بسیار بالا در نمای باز است.
- دوربین 8 مگاپیکسلی / f 2.2
این دوربین، به صورت ultra groothoek / diepte عکسبرداری انجام میدهد که مخصوص ثبت تصاویر باکیفیت در نمای بسیار باز است و از طریق آن شما هیچ وسعت فضایی را از دست نخواهید داد.
- دوربین 2 مگاپیکسلی/ f 2.4
این دوربین، به صورت macro عکسبرداری انجام میدهد که مخصوص ثبت تصاویر با کیفیت بسیار بالا در نمای بسیار نزدیک است تا بتوانید تصاویر را با جزییات ذخیرهسازی نمایید.
کلیهی دوربینهای پشت، مجهز به LED Flash بوده و توانایی ثبت تصاویر بصورت HDR و پانوراما را داشته و همینطور قابلیت فیلمبرداری با کیفیت 1080p@30fps را نیز دارند.
- دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی / f 2.2
مخصوص ثبت تصاویر به صورت سلفی و Wide میباشد.
5) کیفیت پخش صدای استریو
با دو بلندگو که یکی در بالا و دیگری در پایین قرار دارد؛ میتوانید بدون هدفون، صدایی استریو Dolby Atmos را تجربه کنید. این کیفیت پخش صدای سینمایی، شما را در عمق صدا غرق می کند تا در هنگام انجام بازی های موبایلی و تماشای فیلم لذت دو چندانی ببرید.
6) باتری و منبع تغذیه
یکی از نقاط قوت Moto G52، باتری این گوشی هوشمند است. این باتری لیتیوم_یونی، دارای ظرفیت 5000 میلیآمپر ساعت بوده که توانایی شارژ سریع تا 30 وات را از طریق درگاه Type-C داراست و آداپتور داخل بسته بندی نیز از نوع Turbo Charge میباشد که صفر تا پنجاه درصد در نیم ساعت ، فول شارژ شدن هم حدود 1 ساعت و 20 دقیقه طول می کشد.
سنسورهای موجود در این مدل چه عملیاتی انجام میدهند؟
1) سنسور GPS و قطب نما
دو سنسور کارآمد که موقعیت مکانی شما را به خوبی نمایش میدهد و توسط آنها میتوانید از نرمافزارهای مسیریابی استفاده نمایید. GPS این گوشی هوشمند، تقویت شده توسط A-GPS، GLONASS، GALILEO و BDS میباشد.
2) سنسور NFC
بدون تردید واژه NFC به گوش شما خورده است و میدانید که یکی از قابلیتهای اتصالی گوشیهای هوشمند محسوب میشود.
واژه NFC مخفف عبارت " Near Field Communication " است که در زبان فارسی به آن " ارتباط حوزه نزدیک " گفته میشود.
ان اف سی یک قابلیت ارتباطی است که دستگاههای موبایلی را در شرایطی که نزدیک به یکدیگر باشند، قادر به رد و بدل کردن اطلاعات مینماید.
3) سنسور تشخیص اثر انگشت جانبی
حسگر اثر انگشت در کنار دستگاه با دکمه پاور ادغام شده و عملکرد قابل قبولی از نشان میدهد.
4) سنسور شتاب سنج
این سنسور با کمک GPS میتواند مسافت طی شده و یا سرعت را اندازهگیری نماید. همچنین برای اندازهگیری میزان کالری مصرف شده و سایر پارامترهای مسافتی-سرعتی هنگام انجام فعالیت ورزشی کاربرد دارد.
5) سنسور ژیروسکوپ
(Gyroscope) برای درک جهت قرارگیری گوشی به شتابسنج کمک میکند. این حسگر دقت گوشی را بالاتر میبرد تا مثلا عکسهای 360 درجه تا حد ممکن زیبا و جذاب شوند.
هر وقت که مشغول یک بازی رانندگی با موبایلتان هستید و برای کنترل فرمان جهت گوشی را تغییر میدهید، به جای شتابسنج، این ژیروسکوپ است که وارد عمل میشود. به این دلیل که فقط تکانهای کوچکی به گوشی داده میشود و گجت واقعا حرکتی در فضا ندارد.
دیدگاه خود را بنویسید